Tekenaar/Constructeur WTB

Tekenaar/Constructeur WTB

Verhoef Access Technology is een gerenommeerde, internationaal opererende organisatie te Aalsmeerderbrug met ca. 70 medewerkers. Bij Verhoef worden onder andere gangway-torens, statietrappen, loopbruggen en vrije val reddingsboten ontworpen en geproduceerd. Deze worden geleverd aan opdrachtgevers in bijna 70 landen. Verhoef is voor deze producten marktleider en heeft een uitstekende naam opgebouwd in de wereld van de petrochemische industrie, offshore en scheepvaart. Verhoef is ISO 9001 en VCA gecertificeerd.

Ter versterking zoeken wij een:

Tekenaar / Constructeur WTB m/v

Je positie:
Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig ontwerpen, berekenen en tekenen van staal- en aluminiumconstructies met inachtneming van normen, specificaties en commerciële overwegingen. Wij tekenen in HiCad (3D en 2D). Je bent betrokken bij het opstellen van gegevens voor de inkoop in ons ERP-programma T2, en je controleert materiaal, uitvoering en kwaliteit. Je rapporteert direct aan de Manager Engineering en hebt veel contact met andere medewerkers.

Jouw profiel:
Je beschikt over een HBO afgeronde technische opleiding (bij voorkeur WTB of vergelijkbaar) en hebt bijbehorend werk- en denkniveau met enige jaren ervaring in de metaalsector. Je bent bekend met CAD systemenen bij voorkeur ook met ERP- en PDM-pakketten. Je bent nauwkeurig, zelfstandig en kunt goed prioriteiten stellen. Je hebt kennis van eigenschappen, toepassings- en bewerkingsmogelijkheden van de toegepaste materialen en kennis van internationale normen, veiligheidsvoorschriften en kwaliteits- en keuringseisen.

Verhoef biedt jou een baan met goed passende arbeidsvoorwaarden in een stabiele en prettige werkomgeving binnen een ruim  76 jaar bestaande, solide organisatie met een goede wereldwijde reputatie en unieke producten.

Vragen en sollicitaties kunnen gericht worden aan:

Afdeling HRM, tav Dhr. Daniël Harting
Molenweg 125, 1436 BS Aalsmeerderbrug
Telefoon 020-3167100
of per email: hrm@verhoef.eu

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld